Wat doet ToiToiToi?

ToiToiToi presenteert een nieuwe vorm van dagbesteding voor mensen die graag op de planken staan en theater willen maken. 

Samen met medespelers en een regisseur worden voorstellingen en workshops gemaakt met als overkoepelend thema 'inclusie en diversiteit'. 

De voorstellingen en workshops zullen gespeeld worden op scholen en (zorg)instellingen. Naast het maken en spelen van voorstellingen, volg je theaterlessen in ons atelier en nemen we een kijkje in de ateliers van andere kunstenaars om bijvoorbeeld les te krijgen in zang, dans, schilderen, grime en fotografie.

Voor wie is de dagbesteding bedoeld? 

Theaterdagbesteding ToiToiToi is een kleinschalige dagbesteding voor 8-12 deelnemers voor iedereen die zich uitgedaagd voelt om twee dagen per week bezig te zijn met theater.De spelers van de dagbesteding komen 2x per week bij elkaar en vullen de dag in door:

  • een voorstelling of workshop te verzorgen op een school of instelling
  • te werken aan nieuwe projecten in ons theateratelier in Olst
  • workshops te volgen op locatie bij kunstenaars van andere disciplines 


De tarieven van de dagbesteding zijn afhankelijk van het zorgprofiel van de speler. Deze kosten zijn inclusief lunch en vervoer tot een maximum van 18 km per enkele reis. Boven de 18 km wordt een vergoeding van € 0,25 per km berekend. Het vervoer wordt verzorgd door medewerkers van Theaterdagbesteding ToiToiToi. Als er een intakegesprek is geweest waarbij beide partijen positief beslissen, wordt een maand proeftijd voor beide partijen geboden.

Waar vindt de dagbesteding plaats? 

De dagbesteding wordt gehouden op maandag en vrijdag in het Theateratelier ToiToiToi in Olst of elders op locatie.
Spelers worden gehaald en gebracht met de theaterbus. 
De dagbesteding vindt plaats van 9.00 uur tot 17.00 uur.

 

Op dit moment zijn wij de pilot van de dagbesteding aan het voorbereiden. We starten op maandag 4 mei eerst met 1 dag in de week, waarna wij bij voldoende deelnemers na de zomervakantie starten met 2 dagen in de week, namelijk op maandag en vrijdag.

Inmiddels hebben zich al veel mensen aangemeld voor een kennismakingsgesprek. Daarnaast hebben we al meerdere aanvragen voor voorstellingen en workshops binnen gekregen van scholen en zorginstellingen. 

Wil je ook graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons voeren? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier! 


Theaterdagbesteding ToiToiToi
Theaterdagbesteding die zich inzet voor inclusie en diversiteit